Nekaj misli učencev

Rocket Pocket
  Pay
It Mobil

 

  Eevee Car

 

 

 

 

Taxi Bot

 

 

 

 

 

 

Danes 14.10.2019 smo imeli tehniški dan.Všeč mi je bilo zato, ker smo lahko delali v skupinah,  lahko podali svoje ideje.Všeč mi je, da smo lahko naredili predstavitev v Powerpointu,  da smo si lahko izmislili svoj model avta za Go car go,  na koncu glasovali za najboljši avto. Glasovala sem za ROCKET POCKET.  Komaj čakam, da bomo začeli izdelovati avto. Drugi avti so se imenovali: Pay, Rocket pocket, Eevee car, Taxi bot in It mobil. Upam, da zmagamo na tekmovanju za GO CAR GO.

Sanela Šeruga

Danes 14.10.2019 smo imeli tehniški dan. Bilo mi je super, ker smo lahko delali v skupinah. Všeč mi je bilo, da smo naredili Powerpoint predstavitev. Všeč mi je bilo, da smo lahko glasovali za najboljši avto. Najboljši avto pa mi je bil Rocket Pocket. Naš avto se je imenoval Eevee. Poimenovale smo ga zato tako, ker je pokemonu tako ime. Tudi drugi avtomobili niso bili tako slabi. Drugi avtomobili so se imenovali: Pay, It mobil, Taix, eevee car in Rocket pocket..

Larisa Šeruga

Zdelo se nama je  v redu. Hitro je minilo. Najno delo je bilo dobro,  a ni bilo lahko. Najnemu avtu je bilo ime Pay Pri izboru sva glasovala za IT mobil in Roket Poket. Zmagal je Roket Poket mobil. Z zmgovalnim avtom sva bila zadovoljna

Aljaž, Dominik

Danes mi je bilo super. Zelo sem se zabavala. Všeč mi je bilo, da smo delali v skupinah. Na koncu smo glasovali in zmagale so Arabela, Sara in Teja. Z našo skupino smo naredile Eevee car. Ime smo dobile od pokemona eevee. Delali smo projekcijo in risali avte. Bilo je smešno, ko smo izbirali teme. Komer čakam, da začnemo delati avto. Upam, da zmagamo in odnesemo nagrado.

Mateja Puc

Danes je bilo zelo zabavno. Veliko smo ustvarjali in se dogovarjali. Vsaka skupina je narisala svoj predlog oz. svoj avto Go Car Go,  naredila Powerpoint predstavitev.  Pri tem smo se zelo zabavali,  saj smo včasih izjavili kakšno neumno idejo. Nato smo svoje ideje predstavili sošolcem. Vsi smo glasovali za avto, ki nam je bil najbolj všeč. Zelo smo vesele saj je naša ideja dobila največ glasov. Komaj čakamo, da začnemo z delom.

Sara, Teja in Arabela


V ponedeljek 14.10.2019 smo imeli učenci 8.razreda tehniški dan. Prvo uro nam je učitelj predstavil kaj moramo narediti. Druge tri ure smo imeli čas da damo ideje za naš avto. Ko smo končali smo imeli predstavitve svojih avtomobilov. Ko smo vsi predstavili smo glasovali za najboljši avto. Zmagal je Rocket Pocket avto. Skoraj vsi smo glasovali za njega. Ta tehniški dan je bil zelo zanimiv in vesel. Se že veselimo dneva ko bomo izdelovali avto Rocket Pocket.

Učenci Taja,Vid,Klara

    

(Skupno 173 obiskov, današnjih obiskov 1)