Nekaj misli učencev- učenk:

Danes smo izdelovali splav. Vsi smo se zelo zabavali in uživali.  Vsak se je potrudili po svojih močeh. Zraven smo poslušali glasbo. To je bil zadnji  tehniški  dan v 7.razredu. Tega dneva ne bom nikoli pozabila . Pogrešala bom izdelovanje iz lesa. Upam,  da še bomo kdaj ponovili tako zanimive in zabavne dni.

Jana

Danes smo izdelali splav. Bilo mi je všeč. Nisem bil preveč uspešen. Imel sem malo težav. Na koncu pa mi je uspelo.

Dominik

Danes smo pri tehniškem dnevu izdelovali splav.Najprej smo merili, nato žagali na koncu  lepili.Splav smo izdelali  iz bambusa. Na koncu pa smo lahko še izdelovali zastave in jambor ali kaj drugega.Tehniški dan mi je bil všeč, a smo hitro končali.Nad svojim splavom sem zadovoljen. Doma imamo nalogo, da splav preizkusimo.

Žan

Danes sem izdelal splav. Z splavom sem zadovoljen. Najprej sem razžagali bambusovo palico na več delov. Nato sem palice povezal z vrvjo, naredil ogrado. Na  jambor sem  prilepil zastavo in zapisal svoje ime.

Simon

Tehniški dan se mi je zdel zanimiv, saj sem prvič delala splav iz bambusa. Imeli smo še kar težko delo, naredili smo različne splave,  nekateri tudi z strehami.
Maša

Danes smo smo izdelovali splav , zdelo se mi je zanimivo in tudi končal sem kar hitro.
Nino
Na tehniškem dnevu smo izdelali  splav. Narejen je iz bambusovih palic. Bilo je preprosto. Nisem pa se ravno zabaval. Zadovoljen sem z izdelkom.
(Skupno 289 obiskov, današnjih obiskov 1)