Tehniški dan se mi je zdel zanimiv. Načrtovanje sanjske hiše in oprema stanovanja je aktualna tema za vsa življenjska obdobja. Seveda nepoznavanje orodja je lahko težava. V treh urah narisati sansko hišo je malo časa. Težko si predstavljam, da se lahko zraven dolgočasiš. Ideja je, da orodje uporabljate tudi v bodoče. Pride čas, ko bo rešitev stanovanjskega problema aktualna. Če poznamo orodje za načrtovanje hiše, si lahko pomagamo. Če ga ne poznamo, ga ne bomo nikoli uporabili. Izdelki učencev so se mi zdeli kvalitetni. Večina se vas je potrudila maksimalno. Na svoj izdelek moraš biti ponosen, ne bi smela biti težava ga pokazati širši javnosti. Svojega dela se ne smemo sramovati. Mogoče si včasih mislimo, da izdelek ni dober. Velikokrat se pri tem motimo. Mogoče si premalo zaupamo. Največ pa cenim, da si se iskreno potrudil. To cenim bolj, kot vrhunsko izdelan izdelek.

Učitelj: Drago

Danes smo imeli tehniški dan.Bil je zelo zanimiv saj smo izdelovali našo sanjsko hišo, ter  jo tu opremili.Bilo mi je všeč pri izdelovanju in opremljanju hiše.

Kevin in Žan

Tehniški dan mi je bil zelo zanimiv. Sprva je bilo težko, ker prvega programa še nisem dobro obvladoval. Pri drugem programu je bilo že boljše. Naučil sem se nekaj novega in upam da mi bo to koristilo.

Mihael

Danes smo učenci 9. razreda imeli tehniški dan. Prve tri ure smo na Google Sketchup zarisovali svojo sanjsko hišo, ki jo je učitelj po končanem zarisu tudi fotografiral. Zadnji dve uri smo na spletu  opremljali svoje sanjske prostore. Na začetku mi ni bilo prav nič všeč, ko pa smo začeli opremljati prostore mi je postalo zelo zanimivo.

Amadeja

Danes, 9.3.2020 smo učenci 9.a razreda imeli tehniški dan. Prve 3 ure smo izdelovali svojo sanjsko hišo s programom Google SketchUp, 4 in 5 uro pa smo opremljali hišo s programom Home Design. Na začetku sem imela nekaj težav, vendar mi je čez čas uspelo izdelati svojo sanjsko hišo. Ni mi bilo najbolj všeč, saj je bilo dolgočasno.

Ema

V ponedeljek, 9.3.2020 smo imeli tehniški dan.  Trajal je  pet šolskih ur. Prve tri ure smo na programu Sketchup načrtovali svojo sansko hišo, zadnji dve uri pa smo opremili prostore v stanovanju. Bilo mi je zelo zabavno in bi še ponovila ta tehniški dan.

Eva

Današnji dan mi je bil všeč,  še posebej opremljanje prostorov.

Minea
(Skupno 179 obiskov, današnjih obiskov 1)