Danes smo zelo veseli, saj smo že vsi na vlečnici, nekateri smučajo že skoraj iz vrha, nekateri začenjamo na sredi. Veseli nadaljujemo popoldansko smučanje ob 14. uri.

Nekaj misli učencev, ki so se popoldan prvič podali na sam vrh smučišča. Vsi so bili zelo veseli, da jim je tudi to uspelo. Brez padcev pa ne gre… tudi to so z nasmehom prestali. Nekateri se že veselijo povratka domov, nekateri bi še kar smučali. Vsi smo zelo veseli uspehov naših šestošolcev!

Učitelj Herman in učiteljica Mateja

Danes smo se vozili z vrha smučišča. Niti enkrat nisem padel! Z vlečnico se je zelo “fajn” voziti. Na smučišču je bila velika gneča. Dolgo smo čakali. (Anej Prapotnik)

Ko smučaš po rdeči progi moraš res paziti. Smučati ni lahko. Če se boš peljal po rdeči progi, moraš smučati zelo dobro. Meni ni šlo zelo dobro. Velikokrat sem padel. Sem pa smučal s samega vrha smučišča. (Tian Lubec)

 

Predzadnji dan bomo doživeli največ!

Najprej smo vstali in se oblekli. Sledil je zajtrk, ki je bil samopostrežni. Kot vsak dan po zajtrku, smo imeli nekaj prostega časa. Oblekli smo kombinezone in se odpravili smučat. Bili smo zelo žejni, privoščili smo si vroč čaj. Po čaju smo zopet smučali. Nato smo odšli v apartmaje in na kosilo, ki je bilo zelo dobro. Imeli smo prosto do 14. ure in nato smo upali, da ne zapade leden dež. Ker dežja ni bilo, smo šli vsi smučat – z vrha! Pote, smo se vrnili v apartmaje in se lotili pospravljanja. Pojedli smo pudinge in imeli sestanek. Po večerji sledi še tuširanje in spanec! (Julija Budja)

20230112_080438

Slika 2 of 18

 

(Skupno 257 obiskov, današnjih obiskov 1)