Danes smo imeli tehniški dan. Načrtovali smo avtomobil GoCarGo. Razred se je odločil, da bodo fantje in dekleta izdela svoj avto. To me zelo veseli. Učenci so predstavili zelo zanimive ideje za avtomobile. Na koncu smo z glasovanjem potrdili, da bodo dekleta izdelale avto Winx Car Club. Idejo zanj sta pripravili Gaja in Zala.  Fantje pa avto z imenom Peel Pipi. Idejo sta pripravila Bine in Anej. Sedaj moramo vložiti veliko truda, da jih izdelamo. Predstavitve na Ptuju v maju se že veselimo.

Nekaj misli učencev: 

 

Danes sva z Glorijo ustvarile avto oz. čoln Sponge-car. Idejo sva dobile iz risanke Spuži kradratnik. Na začetku nisva imeli ideje, ampak sva se potem vprašali “kateri avto bi vozila iz risanke” In tako je prišel Sponge-car. Ideja nama je zelo všeč, ker je še noben ni imel na Go-Car-Go. Bil je zelo zabaven dan.

Žana 

V tem dnevu sva z Žano ustvarili predstavitev za avtek SPONGE-CAR in ga narisali. Na začetku dneva nisva imeli prave ideje, a na koncu sva vseeno dobili inspiracijo iz risanke Spuži Kvadratnik. Sponge-car je načrtovan na osnutku čolna iz risanke. Danes smo se zelo zabavali pri ustvarjanju idej.
Glorija

Danes mi je bilo zelo všeč,  da smo risali in delali predstavitve. Naučila sem se risati avte.  Imela sem zelo veliko domišljije. Zelo sem se zabavala. Moja pričakovanja,  so da bo od Zale in Gaje avto zmagal. 

Nika

Najprej sem mislila da bo bolj zanimivo. Idejo sem dobila  na spletu. Veliko časa sem porabila pri risanju avtomobila. Nisem zadovoljna s svojim avtomobilom. Sprva sem mislila,  da mi ne bo uspelo, ampak sem zmogla.

Evelina

Danes je bil dober dan, zelo zanimiv, ker delaš s partnerjem. Vsako idejo,  ki sem jo dobil,  sva malo uporabila v projektu. Delo je bilo zabavno, saj smo se smejali. Naši izdelki niso popolni,  a  v mojih očeh so dobri. Vsak izdelek smo gledali na youtubu. Peel pipi je bil smešen in zabaven.  

Bine

Danes 26.10.2023 smo se učenci osmega razreda predstavili naše ideje za tekmovanje Go Car Go. Prvo smo naše ideje o avtomobilih narisali na list. Nato pa v PowerPoint predstavili naš avto. Ko smo vsi končali z našimi predstavitvami smo naše predstavitve shranili v Eučilnice . In na koncu glasovali,  kateri nam je najbolj všeč. 

David in Maj

Zjutraj smo začeli izdelovati avto. Potem smo naredili skico in predstavitev avtomobila v  Powerpointu . Nato smo predstavili avto . Najin je bil Winx car Club. Zelo sva se potrudili pri avtu in skupaj sodelovali. Na koncu smo glasovali. Imeli smo se zelo dobro.

Gaja in Zala

Danes je bilo super. Učitelj me je tudi rešil spraševanja pri etiki. Z Binetom sva se zabavala in naredila lep avto in predstavitev. Jaaaaa,  Peel pipi mi je vzel kar 2 uri da sem ga naredil.  Sebastjan in Marsel sta mi bila najbolj všeč. Njun Silvie  avto. Ko sva z Binetom predstavljala avto, nisva imela treme.

Anej

 

 

 

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)