ZIMSKA ŠOLA V NARAVI (RIBNICA NA POHORJU)

Med 14. 1. In 18. 1. 2019, smo bili učenci 6. razreda  v zimski šoli v naravi in sicer v Ribnici na Pohorju. V ponedeljek zjutraj smo prišli v šolo in imeli malico. Po malici smo naložili smučarsko opremo in kovčke na avtobus.  Vožnja je bila super, saj smo videli veliko novega. Po približno dveh urah vožnje smo prispeli na naš cilj. Vse naše stvari smo odnesli v apartmaje in nato šli na kosilo. Po kosilu smo imeli malo časa za počitek, nato pa je sledilo prvo smučanje. Razdelili smo se v dve skupini. Eno skupino je vodil učitelj Herman, drugo pa učitelj smučanja »Džana«.

Matic

Zvečer smo dobili telefone, da smo poklicali svoje domače, se igrali družabne igre, umili in šli spat. Približno tako je bilo vsak dan, razen v sredo, ko smo imeli še nočno smuko. Bilo je zelo zabavno in nevarno, saj je zelo drselo. V četrtek pa smo imeli zabavo v pižamah. Janez je bil DJ, igrali smo se različne igre, jedli dobrote, ki sta nam jih pripravila učitelja.

Teo

V petek po kosilu smo se odpravili domov. Ustavili smo se še v hidroelektrarni Fala. Meni je bilo super in bi še enkrat ponovila. Veliko sem se naučila.

Larisa

(Skupno 280 obiskov, današnjih obiskov 1)