V četrtek, 9. 3. 2017, smo imeli tehniški dan. Načrtovali smo sanjsko hišo. Tehniški dan je trajal 5 šolskih ur. Nekaj misli učencev:

Danes smo imeli tehniški dan. Na programu Sketchup smo načrtovali svojo sanjsko hišo. To delo nama je bilo zelo všeč, saj sva se naučili nekaj novega.

Špela O. in Monika L.

Na tehničnem dnevu mi je bilo zanimivo,  saj ni bilo pouka. Na računalniškem programu SketchUp smo izdelovali svojo sanjsko hišo. Jas sem se zelo zabaval pri izdelovanje svoje hiše,saj menim da je moja najlepša ;).

Blaž P.

Bilo je zelo zanimivo, na trenutke sicer nisem imel ne idej,  ne znanja iz tega programa,  ampak sem se znašel in tudi nekaj novega naučil. Delali smo s programom Sketch up in bilo je kar v redu.

Julijan

Delali smo sanjske hiše s programom SketchUp. Bilo je super.

Metej

Bilo je zelo zanimivo in veliko sem se naučil. XD
Kevin Plejnšek, Blaž E.
Danes je bilo zelo zabavno. Zanimivo je bilo spoznavati nove programe za urejanje stanovanja. Najraje sva oblikovali svojo sanjsko hišo, čeprav je bilo zelo težko. Opremljali sva tudi notranje prostore hiše. Naredili sva vsaka svojo in zelo lepo hišo.
Meta in Nika
Danes je bilo super, saj sva naredili zelo lepi hiši in spoznali nove programe za urejanje stanovanj.
Klara in Tinkara
Danes med izdelovanjem sanjske hiše sva Diana in Maja zelo uživali. Z izdelkoma sva bili zadovoljni. Bilo je super. Veseli sva,  da sva se naučili delati z Google Sketchupom. Zelo sva se zabavali. Vsi izdelki so nama všeč.
Diana in Maja

 Danes je na tehniškem dnevu bilo zelo zanimivo.  S programom Sketchup smo ustvarjali prelepe hiše, kakršne bomo seveda nekoč tudi sami zgradili.  Opremljali smo tudi sobe.  Bilo nam je zelo všeč.

 Jan Obran, Domen Lah, Uroš Štuhec😎 
(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 1)