V ponedeljek, 20. 9. 2021, se je ekipa OŠ Sveti Tomaž, udeležila regijskega tekmovanja »Zlata kuhalnica«, ki je bilo na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju.

Pripravile so okusno ješprenovo rižoto in sestavljeno sezonsko solato.

Sodniki so bili nad okusi in pripravo jedi naših učenk, tako navdušeni, da so jim podelili ZLATO priznanje.

Ekipa se uvrsti na državno kuharsko tekmovanje najboljših šol v Sloveniji, ki bo 12. oktobra v Postojni.

Držimo pesti in navijamo za učenke izbirnega predmeta SPH – Janjo, Niko, Melani in Saro, da njihove  jedi zadišijo še v Postojni.

Če pa želite tudi sami preizkusiti kakšen je bil ta zmagoviti recept, pa le poiščite in povprašajte naše punce, ki se v vsaki kuhinji odlično znajdejo. Kdo ve, mogoče pa se te jedi znajdejo tudi na šolskem jedilniku.

 

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)