Tehniški dan je bil namenjen izdelavi pručke. V uvodu sem učencem pokazal različne pručke. Pripravil sem tudi les za izdelavo pručke. Vsak je prejel 4 kose lesa, iz katere je potrebno narediti pručko. Delo nam je oteževalo zaradi koronavirusa, saj je bilo potrebno razkuževati orodja in stroje. Tudi vrsti red sedenja je zahteval posebno organizacijo dela. Sledila je razlaga obdelovalnih postopkov. Delo je bilo zastavljeno tako, da je vsak učenec lahko izdelal pručko po svoji zamisli. Z delom učencev sem zelo zadovoljen. Končni izdelki so lepo narejeni in tudi praktični, saj upam, da jih bodo učenci doma uporabili.

Učitelj Drago

Tehniški dan se mi je zdel zanimiv , saj mi je šlo kar dobro. Izdelovali pa smo pručko.
Nino
Imel sem se odlično. Izdelal sem si prelepo pručko. Z njo sem zelo zadovoljen.
Janez
Danes, 17.6.2020,  smo imeli tehniški dan. Izdelovali smo pručko. Na začetku je bilo malo težko a potem smo jo vsi naredili. Bilo je zabavno. Med izdelovanjem smo si vrteli glasbo. In izdelali smo prelepe pručke. Naredili smo veliko nereda v učilnici. Seveda smo ga morali na koncu počistiti.  Med izdelovanjem smo dobivali nove ideje za okraševanje. Imeli smo se prečudovito. Upam da bomo še kdaj to ponovili.
Jana
Ta tehniški dan se mi je zdel v redu. Izdelovali smo pručko iz lesa.  Bilo zanimivo. Prvič sem izdelal tako veliko stvar iz lesa. Izdelovanje iz lesa mi je zanimivo,  ker se marsičesa naučim. Ko sem lakiral, mi je tudi bilo zabavno, ker lak zelo diši. Z svojim izdelkom sem zadovoljen. Upam, da bo služil svojemu namenu. Upam, da bomo imeli več tehniških dni, ker vsakič dobim nove izkušnje.
Teo
Danes sem izdelal pručko. Bilo je ne zabavno, preprosto. Zalepil sem jo z lepilom Mekol. Prebarval sem jo z lakom. Imel sem 4 kose. Vse sem moral žagati. Ne vrhu sem s pirografom zažgal znak Nike. Moral sem zarisovati mere. Pručka je stabilna.
Anej Ian
Danes se mi je zdel zanimiv dan.  Najprej sem na pokrov izdelka narisal pando, naredil noge in jih oblikoval. Oblikoval sem palico,  ki je držala nogi.  Potem sem vse pobrusil, natančno prilepil,  polakiral z lakom.  Z izdelkom sem zadovoljen.
Simon
Dan mi je bil zanimiv.   Nisem  se tako mučil, kot pri pouku.   Imel sem se dobro.  Pručko sem izdelal uspešno.   Nisem imel veliko težav.   Končal sem hitro.
Dominik
Na tehniškem dnevu sem uživala pri izdelovanju pručke. Upam da bo še več takih dnevov. Delo ni bilo težko,  če si se potrudil. Všeč mi je bilo žagati in načrtovati.
Maša:)
(Skupno 261 obiskov, današnjih obiskov 1)